Om oss

Lägesinfo

Nu är anmälan till årets cup klar. Har du missat att anmäla dig och fortfarande vill vara med, skicka in en anmälan så hamnar du på reservlistan. Vi kommer då att kontakta dig och se vad vi kan göra.

Välkommen till oss i Skara och Skara Sommarland Cup. Vår cup är en breddcup som passar alla som vill ha kul en helg i augusti och kombinera fotboll med vattenlandet Skara Sommarland. Vi har funnits i över 40 år och tycker att det är lika roligt varje år att hälsa gäster från stora och små städer i både Sverige och från andra länder välkomna!

Cupen i korthet

En dag gruppspel (fre eller lö), en dag på Skara Sommarland och en dag slutspel (fre eller lö)*. Till detta kommer ledarmiddag, två kvällar med disco och en matsedel med både god och nyttig mat.

Vi vänder oss till flickor och pojkar 11-14 år gamla. Vår målsättning är ”Enkel att genomföra och nära till allt”. Det är gångavstånd till både mat, fotbollsplaner och Skara centrum. Enda gången ni behöver ordna en mindre resa är dagen då ni åker till Skara Sommarland. Då har ni egna fordon med er, eller också tar ni bussen från Västtrafik som inte stannar långt från entrén till Skara Sommarland.


För informations skull kan vi också nämna att 14-åringar och 13-åringar spelar 9-manna och 12- och 11-åringarna 7-manna. Slutspel har vi för 14- och13-åringarna.

Välkomna med er anmälan!

Med vänliga hälsningar
Cupledningen

*Alla spelar fotboll på söndagen, men det är bara grupperna 13-14 år som har slutspel. 11- och 12-åringarna spelar vidare med matcher i den takt som passar laget.

Välkommen till Skara Sommarland Cup!